MALLORCA WOMAN Eau De Toilette

Cikkszám: FBMA-100-W Szigetcsoport:

Szórakozás, vitalitás és optimizmus
Tudod, hogy milyen lehet a boldogság illata? A MALLORCA WOMAN illata megmutatja! Az olyan sziget közeli virágok, mint a vízi liliomok felélénkítenek a szürke hétköznapokon is, és biztosítják az egész napos jó kedvet. Légy optimista, és nyűgözz le mindenkit magad körül a MALLORCA vibráló parfümjével!

23.900 Ft

ILLAT PIRAMIS
Fej illat: vízi virágok
Szív illat: jázmin, levél kaktusz, gyöngyvirág, és mandula virág
Alap illat: pézsma

A parfüm jellegzetessége:

  • A vízi virágok, főképp a fehér és rózsaszín vízi liliomok egész napos frissességet biztosítanak. Leginkább a tavakban és a tipikus mallorcai farmok udvarainak régi kőmedencéiben találhatók.
  • A jázmin, és a levél kaktusz fehér virágai melegséget biztosítanak. Mallorca jellegzetes falvainak, és teraszainak tipikus virágai.
  • Mandula virág: a legismertebb és a legtipikusabb virág Mallorcán.

Összetevők:
ALCOHOL DENAT., PARFUM, AQUA, LINALOOL, LIMONENE, CITRONELLOL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, HYDROXYCITRONELLAL, GERANIOL, EUGENOL, CITRAL, COUMARIN, CINNAMYL ALCOHOL, BENZYL BENZOATE, BENZYL SALICYLATE, FARNESOL, BENZYL ALCOHOL.

Mallorca

Virágos, friss és mediterrán

Mallorca az emberiség örömére teremtett paradicsom. A bőséges természeti kincsekkel megáldott mediterrán sziget mindig békés, és gyönyörű. Az évszaknak megfelelően különböző árnyalatú, élénk színekkel büszkélkedhet. Az Agua De Baleares parfümök viselése a boldogság érzését idézi fel mindazokban, akik az élet egyszerű örömeiben ki szeretnének kiteljesedni.

Mallorca korai mandulavirágzása minden év elején előrejelzi a tavasz kezdetét a sziget lakosainak. Ezekben a hónapokban belengi a virág illata az egész szigetet, ami felejthetetlen, ha már egyszer megtapasztaltad ezt az élményt. A citrusfélék illata találkozik a tengeri szellővel, és az édeskés mandula aromájával, így páratlan egyveleget alkotva Mallora szigetén.